soulmate_ruimte_preview.jpg
slice15.png
zonder_m.png

ruimte voor bezieling

DSC_0030.JPG

Zet jou wereld even stil

Soulmate is een verplaatsbare stilteruimte & ervaringsruimte. Soulmate nodigt jou op een creatieve en speelse manier uit om even tot stilstand te komen, iets wat we goed kunnen gebruiken in een constant veranderende buitenwereld. Soulmate wil jou met haar geborgen ronde vorm opnemen in een wereld van tijdloosheid en bezieling. Stap naar binnen, sluit de deur,neem plaats, en ervaar de unieke sfeer van Soulmate.

2017

2018

IMG_20181028_013948_225.jpg

Overal en
ergens

Soulmate bestaat uit een unieke constructie die uit elkaar kan worden gehaald.  Dit zorgt niet alleen voor eenvoudiger transport maar ook voor het gebruik van Soulmate in ruimtes waar de deuropeningen wat smaller zijn.

Soulmate is te huur en kan gebruikt worden op de meest uiteenlopende plaatsen, denk maar aan bedrijven, festivals, evenementen, exposities, werkplekken, openbare ruimtes, en zelfs bij jou in de woonkamer. Want overal waar mensen met behoefte aan bezinning zijn voelt Soulmate zich thuis.

2019

2020

inrichtring 2.jpg

Soulmate wordt geleverd met een aantrekkelijke basis-inrichting. Dit kan bestaan uit bezinnende elementen zoals planten, rustgevend licht en een stoel die heerlijk zit met koptelefoon en muziek.

Dat is echter niet alles, heb je specifieke wensen voor de inrichting, of een inspirerend, prikkelend of bezinnend idee? Geen probleem! In overleg is (bijna) alles mogelijk, en wij voeren het uit. Soulmate schept hiermee nieuwe ruimte voor de verbeelding. Soulmate staat open voor nieuwe mogelijkheden en ideeën over inrichtingen, dat kan worden uitgevoerd door verschillende kunstenaars.

Jouw
Soulmate

WhatsApp Image 2019-10-16 at 16.29.30.jp

platform voor verbinding

Soulmate nodigt ook jou creativiteit en expertise uit! Neem daarom gerust contact met ons op. Soulmate is breed inzetbaar zoals we hebben ervaren als pilot op het Alfa-college in Hardenberg waar de Soulmate haar eigen educatie programma had! Of bij Rijkswaterstaat waar de Soulmate diende als een inspiratiekamer.
 

slice12.png

Wat kan de Soulmate voor jou betekenen? Laat de kans niet aan je voorbij gaan, en nodig ook Soulmate bij jou uit!

Al voor een zeer aantrekkelijke prijs is Soulmate te huur. Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat.

Locaties

Soulmate bij Kattegat festival Zwolle

Soulmate bij theater de Meenthe Steenwijk

Soulmate op Graceland festival Vierhouten

Soulmate in Hogeschool Windesheim Zwolle

Soulmate bij kunstenaars in de kazerne Zwolle

Soulmate bij Rijkswaterstaat Utrecht

Soulmate op het kloosterfestival Diepenveen

Soulmate op het Alfa-college Hardenberg

slice18.png

2019

slice16.png

2020

slice17.png

2018

slice18.png

Media

slice16.png

Publicaties

de stentor zwolle 

April 2018

windesheim krant

April 2018

reformatorisch dagblad

April 2018

de volkskrant

Augustus 2018

 
slice17.png

Huren

Zie jij Soulmate wel staan? Dien hieronder jouw aanvraag in en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Daarbij maken we een offerte op maat dat past bij jouw wensen.

Laten we Soulmates worden!

slice20.png

Soulmate |  © Ruben Bruggeling | Rubens Ruimte

Soulmate is een project van Ruben Bruggeling, ontstaan in samenwerking met  Re:Link Zwolle en Sanne van Grinsven - Silent Art.

Design door Studio Opgetakeld - Laten we jou optakelen!

logofreshred_so_new.png